Recensies van ervaringen van onze patiënten:

19-11-2018

 

Goedemorgen Peter,

 

Hoe gaat het?

Met ons gaat het goed!

 

Vanochtend is ons meisje normaal geboren!

Het ging heel goed en best snel!

Binnen 5 uurtjes was zij geboren!

De gynaecoloog heeft ons gefeliciteerd!

Hij zei dat sinds 33 jaar ervaring heeft hij nooit zo een goede en snele stuitbevalling gezien!

 

Dus ik denk dat u behandeling en advizen goed geholpen hebben !

Tijdends de weeen dacht ik aan u adviezen over de pijn en het ging superrr goed!

 

Hier wil ik graag aan u bedanken!

En misschien zien wij wel een keertje in Dort. met de Sophie 

 

Met vriendelijke groet,

Dana V.

__________________________
 
6 december 2017

Hoi,

 

Eind augustus 2017 ben ik gestart met acupunctuur, omdat ik een grote kinderwens heb. Na 1,5 jaar in de medische molen te hebben gezeten met hormonen en veel ziekenhuisbezoeken was het tijd voor iets anders. De hormoonbehandelingen gaven niet het gewenste resultaat. Dus ging ik op zoek naar iets anders. Zo kwam ik op internet een artikel tegen over positieve resultaten tussen zwanger worden en acupunctuur. Ik besloot wat meer onderzoek te doen op internet en zo kwam ik terecht bij De Acupunctuur Praktijk Dordrecht. Ik heb direct een afspraak gemaakt en kon ook gelijk terecht, heel fijn. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak, iets wat ik in het ziekenhuis totaal niet had.

Men heeft mij goed geïnformeerd over waar het probleem zou kunnen liggen. De combinatie tussen de juiste Chinese kruiden en acupunctuur gaven al vrij snel resultaat. Dat heeft er toe geleid dat ik nu zwanger ben!!!! en dat in 4 maanden na de start van de acupunctuur.

Ik kan iedereen aanraden om ook een afspraak te maken bij acupunctuur de praktijk. Sylvia neemt de tijd voor je en ik voelde mij erg gehoord.

 

Tot volgende week.

Groetjes, E.

____________________________

Graag nodigen we je uit je ervaringen met ons te delen via de mail

28 januari 2018

 

Hallo ,

 

 

Acupunctuur is niet geheel nieuw voor me, en besloot met 33 weken zwangerschap toch langs te gaan, voor moxa-therapie. Mijn dochter heeft altijd in stuit gelegen. Tussen de sessies door zelf aan de slag gegaan met de mee gekregen moxasticks. Uiteindelijk 2 sessies nodig gehad, en de kleine meid is toch gedraaid en ingedaald. Dit zorgde ervoor dat ik geen keuze hoefde te maken voor manier van bevallen en/of ik een uitwendige versie ging doen. Moxa-therapie is veilig en pijnloos. Even wennen aan de warmte en in de avond had ik een druk meisje in mijn buik. Maar ben super blij met resultaat. Ik zou iedereen moxatherapie aanbevelen, om het maar te proberen wat de uitkomst ook zal zijn. 

 

Groetjes,

Cheyenne

6-3-2018
Ik ben bij de acupunctuurpraktijk onder behandeling geweest voor n peesplaatontsteking onder mijn voet. Medio december 2017 had ik deze opgelopen. Na helaas een verkeerd advies door n fysiotherapeut had ik mijn voet overbelast ipv hersteld.
Begin januari 2018 ben ik terechtgekomen in de acupunctuurpraktijk. Ik kon alleen maar strompelen, en niet meer op mn voet staan. Na de intake legde zij letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek en zijn we met de acupunctuur begonnen.
Na 1 behandeling kon ik er een dag later al op staan, wat n verademing. In totaal heb ik 5 behandelingen gehad en ben nu totaal pijn vrij, ik wandel weer 10 km. Voor een klacht waar maanden rust voor staat ben ik zo ontzettend blij dat ik de acupunctuur ontdekt heb.
De klantvriendelijkheid en deskundigheid staat bij deze praktijk hoog in t vaandel en ik kan m iedereen aanraden !!
Dank je wel , als ik weer eens n andere klacht heb zal ik zeker contact opnemen.
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now